5 бр./много мек войлочный стъргало Vinyl обвивка Гумен инструмент за нанасяне на кола инструменти за тайна на автомобила

Нов продукт

В наличност

7.86лв.

10.35лв.

-24 %

Етикети:

ролка винил апликатор, филмът Ракел, войлочный Ракел, инструмент за оцветяването прозорец, филмът ehdis, стъргало пластмасова стъргалка, инструментален винил, въглероден графит лист, филмът стъргало, мрачен

Наименование На Продукта: Войлочный Ракел

Характеристика На Продукта

Цвят:Син

Размер:10 см х 7.3 см / бр

Материал:мек материал PP

(1) е Много полезно за цвят на прозореца, защитно фолио, автомобилна боя, фолио, винил, изработени от въглеродни влакна, винилови стикери, стенни потребителите, производство на знаци.

(2) това е идеалното решение за увиване на превозни средства.Помощ за премахване на въздушен балон.

(3) край увити войлоком.Особено подходящ за лъскава винил и хромированного винил, предпазва винил от надраскване при обертывании.

Снимка На Продукта

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

Въпрос:Има ли някакъв номер за проследяване на моя колет?

A: Да, можете да следите ви парцел в сайта на куриера.

До: краен срок за дата на доставка идва скоро, но аз все още не получавам пакет, което трябва да направя?

А: можете просто да оставите съобщение в ред и да поискате да добавите още няколко дни.ние ще се погрижим за това, за да сте получили пратката.

До колко време ще получа пакет?

Отговор: това зависи от различни страни.За повечето страни, обикновено срокът за доставка на около 12-30 дни.За Русия, като правило, срокът за доставка е около 20-50 дни.За Бразилия, обикновено срокът за доставка е около 15-70 дни.

Q:Какво да правя, ако пратката е изгубена или повредена, какво да правя?

А: ние ще проверим първо, ако опаковката наистина е изгубен или повреден, тогава ние ще ви изпратим нов пакет или връщане в теб.

В: какво още трябва да се обърне внимание?

1. Вашата обратна връзка е много важна за нас.ако сте любители на стоки и нашето обслужване, моля дайте ни положителен резултат на въздействието и 5 звезди.

2. Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас на първо място.Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да разреши проблема,и ви даваме задоволително разрешение.

търговска марка аомиор
Материал Пластмаса

Напишете отзив

Напишете отзив

Свързани продукти