120 W 4000Pa безжичен Авто прахосмукачка безжичен преносим ръчен Авто прахосмукачка силна мощност на изсмукване превозно средство Home Cleaner

Нов продукт

В наличност

28.72лв.

32.64лв.

-12 %

Етикети:

прахосмукачка oloey, parquet прахосмукачка, прахосмукачка Прахосмукачка безжична, аксесоари за прахосмукачки osoji, Настолен мини-прахосмукачка, играчка-робот, ръчно автоматично прахосмукачка силен, сайтът се поддържа безжичен вакуум, портативен ръчен прахосмукачка, прахосмукачка за автомивка

Спецификация:

Цвят: черен/бял

Капацитетът на литиево-йонна живот на батерията:2000 mah

Мощност: 120 W

Усвояването на:4000па

Приложение: За Автомобил И Къща

Характеристики:

-Тиха конструкция, осигуряваща по-ефективен ефект на почистване.

-Силно засмукване: с помощта на акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет от 2000 mah, следвайте дълбоко почистване на вашия дом.

-Вградена интелигентна двигател за силна движеща сила.Отделно почиствайте от прах и въздух.

-Лесна и безжична : ергономичен дизайн на дръжката, по-лесно от всякога, за почистване на всички наоколо, също така можете да си навсякъде, не запутываясь.

-Област на приложение: битова техника, автомобили конзола, отдушник, на седалка, на вратата, килим, ъгъл, междина.

-Вакуум филтър може да се изважда и се изплаква с вода.Малки съвети: филтърът трябва да се почиства всеки път след употреба, за да се уверите, че той може да функционира нормално следващия път.

-Бързо се абсорбира повредени хартиени отпадъци, камъни и други по-големи частици, семена, яйца, ядки, кори от пъпеш, рассеянную черно.

Предпазни мерки:

1.филтър трябва да бъде установен при използване.

2.Do не използвайте бензин, или с летливи детергенти за изсушаване на устройството.

3.Do не се излагайте на слънце, не използвайте в места с висока температура и високо налягане.

4.In за да направи вакуум ефект е по-добре, трябва редовно да се почистват филтър чанта.

Пакет Са Включени:

1 х прахосмукачка

1 х накрайник за четка

1 x най-дългата смукателна дюза

1 x удължен маркуч

БЕЛЕЖКА:

- Моля, обърнете се към неизмерими.Малка грешка на измерване е приемливо в нормални граници.

- Моля, обърнете внимание на действителните размери в списъка, тъй като снимките обикновено се увеличи, за да се покаже информация.

- Там може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическия елемент.

- Поради различните партиди производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купете го внимателно.

/ За услуга / навременна доставка пълно възстановяване, ако продуктът не е получен в гарантиран срок на доставка по-дълга защита на 15 дни повече на защитата след приключване на поръчката връща допълнителен възстановяване на всеки продукт,само тези, които са в перфектно състояние, с гарантирано качество гарантирано качество или пълно възстановяване

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Сертифициране На Входящи Тестове НЯМА
Произход CN(произход)
търговска марка Аудью

Напишете отзив

Напишете отзив

Свързани продукти