12MP ловна камера с инфрачервена индукционная място на дивата природа Дива фотография ловен отпечатък камера 1080P PIR за нощно виждане Camouflag

Нов продукт

В наличност

27.35лв.

44.84лв.

-39 %

Етикети:

на лов за камера, лов, екип от ловци на духове, pir камера, wifi, това фотоловушка, маскиране камери, камера кемпера wifi, фотоловушка, wg760, отпечатък камери

Описание:

Функция:

✔ Висока чувствителност: тази цифрова камера за цел да даде на потребителите максимално комфортно преживяване.Той има изключителни характеристики, като 52 ° FOV обектив, 38 инфрачервени светодиода, откъс 0.8 S и 1 снимка / секунда С до 5 фотографии и 30-те години на видеофайлове всеки.че всяка открита движение документира в реално време.

✔ Дизайн: тази цифрова камера с камуфлаж и изискан външен вид е идеален продукт за домашна сигурност, мониторинг на складове и наблюдение на дивата природа.Той е лесен за инсталиране или ремонт и може да се използва за правене на снимки и създаване на видео файлове.

✔ Източник на захранване: помещение PR600 може да се използват 4 батерии тип AA и източник на захранване dc 5 В. Забележка: препоръчително е да извадите батерията AA при използване на адаптер за захранване.Идеален за дома, офиса, строителни площадки, склад и т.н.; миг спусъка наблюдение камера за нощно виждане, наблюдение на дивата природа.

✔ USB връзка: ако камерата е свързана към КОМПЮТЪР чрез USB кабел, чете само файловете с данни.Ако камерата е свързана към адаптер чрез USB кабел, след което тя се използва само за хранене.Ускорена стрелба е идеален за наблюдение на цъфтящи растения и гнездящимися птици, дори на изгрева и на залеза на слънцето.

✔ Приложение: фотоловушка за лов.Наблюдение на животни, растения или събития.Автоматичен режим на запис PIR: Ако активирате PIR (пасивни инфрачервени) датчици, камера открива внезапна промяна на температурата на околната среда, причинено от движението на игра на интересите на областта, и да се стартира запис на снимки / видео.

Технически характеристики:

Сензор за изображения: 3MP color CMOS

Резолюция на снимка: 12MP 4032 * 3024

Резолюция на видео: FHD 1920 * 1080P 25 кадъра в секунда

Време на задействане: 0,8 с

Режим на работа: СНИМКИ, ВИДЕО, ФОТО + ВИДЕО

Ъгъл на pir: 60 градуса

Обектив: 52 градуса ширина

IRLED: 38 940nm черни светлини, 10 м

PIR разстояние: 15 м

Максимално поддържано съхранение: Max Micro SD 32 GB (не е включена в комплекта)

USB слот: 5-пинов USB 2.0

Захранване: 4 батерии AA или DC 5V

Водоустойчивост: IP54

Време на изчакване: 8 месеца

Резервно време: 0.01 mA

Размер: 110 * 92 * 55 mm / 4.33 * 3.62 * 2.16 инча (приблизително)

Тегло: 110 грама

Температура: -10 ~ + 70 ° C / -14 ° C + 158 ° C.

Пакет Са Включени:

1x външна камера

1X кабел за предаване на данни

1X четец на карти

1X група вратовръзка

1X ръководство на потребителя

Бележки:

Ако захранването не се прекъсва, а след това дата, време и режим на работа не могат да бъдат променяни.

След изключване на захранването поставете батерията, поставете SD картата в камерата и поставете ключа в позиция ON.Индикатор лампа мига два пъти, камерата прави снимка или видео, както и текущата дата и текущата дата, която може да намерите в образа или видеофайле.Можете да проверите настройките на режима на работа.

Поддръжка Дропшиппинг/търговия на Едро търговия
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Напишете отзив

Свързани продукти