Модни броеници на Дева Мария винил католическата стикер върху бронята на колата на католически светец жена стикер автоаксесоари ZWW-2020 г., 14 сантиметър*8см

Нов продукт

В наличност

2.58лв.

8.29лв.

-68 %

Етикети:

гривна от пера Ангел, автомобил "златна броеница", направи си сам броеници кола, автомобилни броеници, розова градина автомобил Български, розова градина дървен вагон, гривна от еластична нишка, розова градина католически кола, бисерная тел, крабовый кука

Модни броеници на Дева Мария винил католически стикер върху бронята на колата на католически светец жена стикер автоаксесоари ZWW-2020 г., 14 сантиметър*8см

Тип: Стикер

Материал: висококачествен PVC

Цвят: черен/бял/червен/лазер

Въведение:

1. стикер, изработен от висококачествен PVC материал и може да бъде залепен на корпуса, прозорци, врати, стъклени стени, лаптопи, скейтбордове, домакински уреди и всички плоски и гладки предмети.

2. модерен дизайн, осигуряващ по-голяма видимост, може напълно да се подчертае наличието на елементи, но и да покаже своя собствен елегантен стил на личността.

3. стикер е дългосрочен водоустойчива и солнцезащитной, да не избледнява при продължително излагане на слънце и не причинява никакви щети по каросерията на колата.

Указания за употреба :

1. Почистете повърхността на обекта, който ще се инсталира със стикер.

2. бавно махнете предния тампон прозорец винетка, за да се уверите, че винетка все още е залепен на прозрачна лента трансферной хартия.Ако част от вашата етикети живяла заедно с подложечной хартия, натиснете го подложечную хартия назад, докато тя не се придържа към предавателната лента.

3. След премахване на етикети с подложка выровняйте ги и поставете върху повърхността, която ще наклеиваться.

4. Използвайте кредитната карта, използвана за Ракел или подобни елементи, за да изгладят стикер, за да премахнете мехури и гънки, и се уверете, че тя напълно се придържа към повърхността на

5. внимателно отстранете передаточную лента с прозорец винетка, като се уверите, че винетка остана на повърхността.Ако видите, че част от прозорец винетка не се откъсна от предавателната лента, натиснете обратно към повърхността и повторете процеса.

Съвети:

Здравейте, уважаеми клиенти, аз съм много щастлив, ще ви обслужи.Ние също подкрепяме всички индивидуални етикети, моля да ни предоставите изображения с висока резолюция и размери, които трябва да се коригират.

Ние ще ви таксува някои потребителски такси.Колкото повече искате, толкова по-евтино ще бъде цената.

Моля, свържете се с продавача за повече информация

Вид На Материала PVC
Тип Залепваща Стикер
Опаковка Не Е Натъпкан
Височина На Продукта 0.01cm
Категория Стикери
Поставянето На Стикери Всички Тяло
Широчина На Продукта 8cm
Името На Модела ZWW0088
Дължина На Продукта 14cm
Дизайн Карикатура
Тип Етикети Творчески Етикети
Модел Oem
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Напишете отзив

Свързани продукти