WiFi 2 Way Wall Touch Sensor Smart Switch RF433 Transmitter Wall Panel безжично дистанционно управление работи с Alexa,Google Home

Нов продукт

В наличност

13.28лв.

18.96лв.

-29 %

Етикети:

кабел 2в1, За дома, къща умен, дистанционно rf433, преминете Wi Fi, супер превключвател, Алекс, прекъсвач на МОН, датчик за температура глава, изход за дистанционно управление на rf433

WiFi RF433 предавател стенни панела Smart Glass Touch Panel Switch 1/2/3 Gang Remote Control Switch работи с Alexa, Google Home

Автор Moes

Характеристики На Продукта:

1. Smart App Remote Control : удобно управление на своите светлини и индикатор за осветяване с помощта на безплатни мобилни приложения за телефон "Smart Life", независимо от това къде се намирате.(Съвместим с Android и iOS.)освен това,можете лесно да ги споделите със семейството си, за да управляват своите светлини заедно с помощта на интелигентни приложения.

2. хендсфри гласов контрол: съвместим с Amazon Alexa и Google Home за лесно гласово управление,когато ръцете ви не са свободни, осигуряване на вашия разумен живот с много по-голямо удобство.

3.лесното сензорно управление: с малко променен външен вид като обикновен ключ,това е просто нормално за нас,просто докосване за управление на човешки ръце като главен ключ, което означава, че преминаването WiFi+RF433, който притежава функция RF и е подходящ за по-стари толкова много.Освен това,друг предавател стенни панели със същия външен вид,което е и главен ключ, но с различен заден панел, също може да работи с ключа, след приключване на сдвояване с вашите главния превключвател като заместник-ключа, достигайки двойна ръчно управление на вашия ключ.

Забележка:

WiFi+RF433 Switch(Master Switch): интелигентен превключвател WiFi+RF433, който притежава всички интелигентни функции за интелигентно управление на вашите светлини.По този начин,това е основен ключ за вашите свързани устройства, както и приемник за стенен ключ панел от функциите на RF433.

Предавател стенни панели(заместник-switch): предавател стенните панели-това е заместник-превключвател,който трябва да се свърже с главния превключвател за включване/изключване на вашите светлини като заместник-ключа е друг прост начин, но той не притежава никакви интелигентни функции Wi-Fi интернет и не може да се използва за управление на вашите светлини сам.

4. Невмешательственный режим на управление: се различава по своите характеристики от традиционните общ превключвател,този умен ключ състояние да се управляват по различни начини себе си с най-добрата стойност.Всеки начин на управление е в състояние да работи самостоятелно,като осигурява много по-удобно и всеобхватен режим за контрол на вашия умен дом.

5. настройка на таймер: вземете пълен контрол над своите домашни и офис осветление разумно с помощта на функцията за таймер в молбата,което е собственик на 5+1+1 дневен програмируем график ви позволява да планират предварително точния час за автоматично включване или изключване на светлината.Функция за автоматично включване/изключване предлага опция за обратно отброяване 1 мин/5 мин./30 мин./1 час, и т.н.

Внимание: този интелигентен превключвател изисква, за да неутрален проводник на вашите разпределителни кутии работи правилно.Освен това, устройството поддържа само от мрежата 2.4 G. Моля, не можете да се свържете с мрежата, 5G или хибридна мрежа.Още по-важно,този вид нов ключ панел на предавателя може да се свърже с всички интелектуални продукти WiFi+RF в we MOES, кодиране, което е 1527 .

На вниманието на

Този интелигентен превключвател изисква, за да неутрален проводник на вашите разпределителни кутии работи правилно.

Консумирана мощност По-малко или равно на 0,5 W
Работно Напрежение AC100-240V,50/60 HZ
Номер На Модела Умно Дистанционно Управление
Номинален Товар Общото натоварване 3500 W
Състояние събрание Готов за работа
Максимална Скорост Нови постъпления
Настоящият Вид На 10А
Входно напрежение AC100-240V,50/60 HZ
Жироскоп НЯМА
Характеристики Слот
работна температура 0 Celsius~40 Celsius
Мащаб 1
Произход CN(произход)
Система За Поддръжка Android и iOS
Каналите За Управление На 2 канала
Безжичен Тип Wi-Fi На 2,4 Ghz
търговска марка Mos

Напишете отзив

Напишете отзив

Свързани продукти